Mijn naam is Margit Nannings. Toen wij onze hond Balou kregen ben ik me gaan verdiepen in de wereld van de hond. Door alle nieuwe inzichten over onder andere de taal van honden ben ik Balou beter gaan begrijpen. Er ging een hele nieuwe wereld voor me open. Naast Balou hebben we nu ook Ollie, een voormalige blindengeleidehond, die bij ons van haar pensioen mag genieten. Zij kwam als een oude vermoeide hond bij ons, maar is helemaal opgebloeid.

Ik hoop dat ik met de organisatie van de lezingen andere mensen ook kan laten ervaren hoe mooi de hondenwereld is!

Dankzij Clara ben ik in aanraking gekomen met speuren. Balou was van jongs af aan angstig en speuren heeft haar zelfvertrouwen gegeven. Ik ben zo gefascineerd geraakt door speuren dat ik een cursus gevolgd heb bij de Noorse Anne Lill Kvam. Een autoriteit op gebied van neuswerk.

Als je eenmaal kennis hebt gemaakt met speurwerk kun je alleen maar verbijsterd zijn over wat een hond met zijn neus kan. Om het plezier dat mijn hond en ik beleven aan het speuren te delen, geef ik speurlessen in de omgeving van Nijmegen.

Daar naast ben ik van huis uit leerkracht maar werk ik al jaren in een verlichtings groothandel. Mijn kennis en ervaring komen bij de organisatie van lezingen goed van pas.

 

Voor informatie “Wijsneus” speurlessen

Margit Nannings 06-24203577

Of mailen naar wijsneusspeuren@upcmail.nl