EEN THUIS OF OPVANG GEZOCHT VOOR RUUD
Ruud is als pup gevonden in een bos in Spanje en geadopteerd door de vinders. Hij is nu 7 jaar. Het is een lieverd. Sinds de komst van een baby wordt voor Ruud dringend een nieuw thuis gezocht. Ruud is groot en rustig. Hij ligt graag op zijn kussen. Ruud geniet van gezelschap, maar kan ook goed alleen zijn. Ruud wordt momenteel opgevangen bij mensen in Heerde (onder Zwolle), waar hij met 2 honden samen woont. Ruud is een gezonde, gecastreerde reu. Hij houdt van een knuffel. Bij een eerste ontmoeting kan Ruud tegen sommige honden lelijk doen. Daarom wandelt Ruud meestal aan een lange lijn. In een rustig bos loopt hij wel los. Vaak gaat het prima en wil hij spelen. Samen leven met andere honden gaat prima. Hij woonde tot voor de komst van de baby in een drukke wijk en ging dagelijks naar een uitlaatplaats, waar hij met de honden die hij kent rustig rond loopt. Aan vreemd bezoek moet hij bij binnenkomst even wennen. Als bezoek hem negeert, is het ijs snel gebroken.
Helaas heeft hij veel concurrentie van jongere en kleinere honden wat betreft het vinden van een fijn thuis. De eigenaren zijn daarom bereid om zolang als Ruud leeft maandelijks de verzekering voor dierenartskosten en voer te betalen.
Ruud heeft lange tijd wekelijks speurlessen gevolgd. Dat vond hij heerlijk. Wie weet een fijne plek voor Ruud? Ik kan me niet voorstellen dat er voor deze lieverd niemand is. Veel tijd is er niet, daarom is een opvangadres ook welkom. Vragen of interesse in Ruud: c.tenoever@kpnplanet.nl of 06 33642662