EEN THUIS GEZOCHT VOOR RUUD
Ruud is als pup gevonden in een bos in Spanje en geadopteerd door de vinders. Hij is nu 7 jaar. Het is een lieverd. Eigenaren zijn lange dagen van huis. Ruud kan goed alleen zijn, maar is nu te lang alleen. Ruud is groot en rustig. Hij ligt graag op zijn kussen en geniet van gezelschap. Ruud is een gezonde, gecastreerde reu. Hij houdt van een knuffel. Bij een eerste ontmoeting kan Ruud tegen sommige honden lelijk doen. Daarom wandelt Ruud meestal aan een lange lijn. Samen leven met andere honden gaat prima. Aan vreemd bezoek moet hij bij binnenkomst even wennen. Als bezoek hem negeert, is het ijs snel gebroken.
Helaas heeft hij veel concurrentie van jongere en kleinere honden wat betreft het vinden van een fijn thuis. De eigenaren zijn daarom bereid om zolang als Ruud leeft maandelijks de verzekering voor dierenartskosten en voer te betalen.
Ruud heeft lange tijd wekelijks speurlessen gevolgd. Dat vond hij heerlijk. Wie weet een fijne plek voor Ruud? Vragen of interesse in Ruud: c.tenoever@kpnplanet.nl of 06 33642662